Trabzonspor Şenol Güneş’e teklif yapacak mı?

Trabzonspor’da gelecek sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklar devam ederken bugün basında takımın başına şuan Beşiktaş’ta görev yapan Şenol Güneş’in geçeceği öne sürülmüştü Bordo mavili kulübün efsane ismi Şenol Güneş iddiası heyecan yaratsa da çok geç

Trabzonspor Şenol Güneş’e teklif yapacak mı?

Trabzonspor’da gelecek sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklar devam ederken bugün basında takımın başına şuan Beşiktaş’ta görev yapan Şenol Güneş’in geçeceği öne sürülmüştü

Bordo mavili kulübün efsane ismi Şenol Güneş iddiası heyecan yaratsa da çok geçmeden yalanlama bizzat başkan Muharrem Usta’dan geldi.

Beşiktaş’la şampiyonluğa koşan Şenol Güneş’e teklif yapılacağı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Usta , “Bu konu yalnızca bir iddiadan ibaret” dedi.  Şuanda tamamen lige odaklandıklarını belirten Başkan Usta, “ Hami Mandıralı ile gelecek sezonun iskeletini oluşturmak için planlama yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler