Trabzonspor savunması geçit vermiyor

Trabzonspor son iki maçta kalesini gole kapattı.

Trabzonspor savunması geçit vermiyor
Spor Toto Süper Lig'de ilk 6 haftada kalesinde 10 gol gören Trabzonspor, son iki maçında kalesini gole kapattı.

Bu sezon ligde oynadığı 8 maçın 4'ünü gol yemeden tamamlayan bordo mavililer, kalesinde gol gördüğü 4 maçı ise kaybetti. İlk 8 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan Trabzonspor, Kasımpaşaspor, Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarında kalesinde gol görmedi. Ligin ilk 6 haftasında 10 gol yiyen bordo mavililer, 4-0 kaybettiği Kardemir Karabükspor maçının ardından kalesini gole kapattı.

SON 2 MAÇTA GOL YEMEDİ

Trabzonspor’da Zeki, Uğur, Durica ve Mustafa Akbaş’tan oluşan savunma hattı, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarını gol yemeden tamamladı. Kaleci Onur Recep Kıvrak da son iki haftada rakiplerine geçit vermedi. Trabzonspor'da ayrıca kaleci Onur ve savunma oyuncusu Durica, ligde oynanan 8 maçın tamamında 90 dakika forma giyerken, 720'şer dakika ile ligde takımın en çok sahada kalan isimleri oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler