Trabzonspor şanssızlığı kırabilecek mi?

Trabzonspor tarihinin 4. Alman oyuncusunu kadrosuna kattı Trabzonspor, prensipte anlaştığı Chelsea’li Marko Marin'i renklerine bağlayarak önemli bir transfer gerçekleştirdi Bu transferle birlikte Marin, Trabzonspor tarihindeki 4. Alman oyuncu oldu. Alman

Trabzonspor şanssızlığı kırabilecek mi?

Trabzonspor tarihinin 4. Alman oyuncusunu kadrosuna kattı

Trabzonspor, prensipte anlaştığı Chelsea’li Marko Marin'i renklerine bağlayarak önemli bir transfer gerçekleştirdi

Bu transferle birlikte Marin, Trabzonspor tarihindeki 4. Alman oyuncu oldu. Alman oyunculardan şimdiye kadar verim alamayan Trabzonspor’un Marin’den beklentisi ise oldukça yüksek. Boşnak asıllı olalan Marin ayrıca Trabzonspor’un transfer ettiği tek Alman kanat oyuncusu oldu.

 Karadeniz Fırtınası’nda daha önce  kaleci Detlef Müller, forvet Alexander Löbe ve defans Jurgen Groh forma giymişti.

Detlef MÜLLER:  1995 sezonunda Sarıyer’den transfer edilen kaleci Müller Trabzonspor formasıyla 22 maça çıktı. Müller 1997-98 sezonunda ise Kocaelispor’a transfer oldu. Müller daha sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Metin Mert adını aldı

 Alexander LÖBE:  Erzurumspor’da attığı 13 golle dikkat çeken Löbe 2001 yılında Trabzonspor’a transfer oldu. Trabzonspor’da çok fazla forma şansı bulamayan Alman forvet 11 maçta 4 gol kaydetti ve sezonun ikinci yarısında Malatyaspor’a gönderildi.

Jürgen GROH:  Trabzonspor’a gelen ilk Alman oyuncu Groh oldu. 1985 sezonunda transfer edilen Groh bordo mavililerde 17 maçta forma giyerek 1 gol kaydetti. Alman defans oyuncusu sezon sonunda takımdan gönderildi ve Kaiserslautern’de forma giymeye başladı.

Doğan Alayoğlu /Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler