Trabzonspor Salih'in bonservisini alacak mı?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Spor Toto Süper Lig'de dün Galatasaray'la oynadıkları maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Çubukçu, yaptığı açıklamada, Deniz Ateş Bitnel'i eleştirerek, şöyle konuştu: "Çok

Trabzonspor Salih'in bonservisini alacak mı?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Spor Toto Süper Lig'de dün Galatasaray'la oynadıkları maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği bırakması gerektiğini söyledi.

Çubukçu, yaptığı açıklamada, Deniz Ateş Bitnel'i eleştirerek, şöyle konuştu: "Çok net bir şey söyleyeceğim. Bu hakem arkadaşımızın düdüğünü boynuna asması gerektiğini düşünüyorum. Bunun böyle olması bizim için elzemdir. Aksini düşünemiyorum. Bu da bizim için yeterli değil ama ilk hamle budur. Bir hamlenin gerçekleşmesi lazım. Çok fazla uzatmadan bu hakemin düdüğünü boynuna asması lazım."

Ahmet Çubukçu, futbolcuları Salih Dursun'un dün Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı karttan dolayı gurur duyduğunu ve pişman olmadığını aktardı. Salih'e gelmesi muhtemel ceza hakkında da konuşan Çubukçu, "Salih'in cezasıyla ilgili bakacağız. Ceza verebilecekler mi? Salih'in sözleşmesini çok uzun süreli uzatacağız" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor