Trabzonspor sağ kanadı garantiye alacak!

Nevzat Aydın iki oyuncu ile görüştü

Trabzonspor sağ kanadı garantiye alacak!
Haber61 Spor Servisi

Transfer harekatını sürdüren Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın son durumu Haber61'e açıkladı.

Mısır'a gittiği yönünde iddiaları yalanlayan Nevzat Aydın iki futbolcuyla transfer görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi. Aydın, Teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer talebi olduğunu belirterek " Sağ bek ve sağ açık mevkileri için iki oyuncu ile görüşme yaptık. Bu isimler transferi zor olan oyuncular. Bütün imkanlarımızı bu doğrultuda değerlendiriyoruz. Yanlış transfer yapmamak adına çaba sarfediyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde bu transferleri gerçekleştirip bu mevkilerin sorununu çözmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Dün akşam İstanbul'da Bursaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izlemediğini belirten Aydın "Bana gelen yorumlarda takımın ilk yarı iyi ikinci yarı kötü bir futbol sergilediği yönündeydi. Yeni transferlerin uyum sorununu ortadan kaldırmak için teknik direktör Ersun Yanal yoğun bire çalışma yapıyor. Sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Eksiklerimizi giderip sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler