Trabzonspor Sadi hoca ile evinde kendini buldu!

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu yönetiminde evinde oynadığı maçlarda kendini buldu. Karadeniz ekibi Tekelioğlu yönetiminde sahasında oynadığı 4 maçtan galibiyetle ayrıldı.    Trabzonspor, Teknik Direktör Shota Arveladze'nin takımdan ayrılmasından sonra Sadi

Trabzonspor Sadi hoca ile evinde kendini buldu!
Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu yönetiminde evinde oynadığı maçlarda kendini buldu. Karadeniz ekibi Tekelioğlu yönetiminde sahasında oynadığı 4 maçtan galibiyetle ayrıldı. 
 
Trabzonspor, Teknik Direktör Shota Arveladze'nin takımdan ayrılmasından sonra Sadi Tekelioğlu yönetiminde evinde kaybetmiyor. Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bordo-mavililer, Sadi Tekelioğlu yönetiminde evinde oynadığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.
 
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde bordo-mavililer, ligde Hüseyin Avni Aker'de karşılaştığı Gençlerbirliği (1-0), Eskişehirspor (3-1) ve Antalyaspor'u (3-0) mağlup ederken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Gaziantepspor'u (2-1) geçmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor