Trabzonspor sadece o maçta galip geldi

Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacak Kasımpaşa ile Trabzonspor, 13. kez karşı karşıya gelecekler.    Spor Toto Süper Lig'de 17. haftasında Kasımpaşa yarın Trabzonspor'u konuk edecek. Şimdiye kadar ligde 12 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında T

Trabzonspor sadece o maçta galip geldi
Spor Toto Süper Lig'de yarın karşılaşacak Kasımpaşa ile Trabzonspor, 13. kez karşı karşıya gelecekler. 
 
Spor Toto Süper Lig'de 17. haftasında Kasımpaşa yarın Trabzonspor'u konuk edecek. Şimdiye kadar ligde 12 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında Trabzonspor'un 5 galibiyeti bulunuyor. Kasımpaşa ise rakibini 3 kez mağlup ederken, taraflar 4 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.
 
İlk kez 2007-2008 sezonunda karşılaşan iki takımın lig maçlarında bordo-mavililer, rakip kaleyi toplam 18 kez havalandırdı. Kasımpaşa ise rakibine 11 kez gol atma başarısı gösterdi.
 
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
 
İstanbul'da oynanan lig karşılaşmalarında Kasımpaşa'nın üstünlüğü bulunuyor. Kasımpaşa ev sahipliği yaptığı 6 maçta rakibini 3 kez mağlup etti. Lacivert-beyazlılar rakibine sadece bir defa yenilirken, taraflar iki kez de berabere kaldı. Trabzonspor'un Kasımpaşa karşısında İstanbul'da aldığı tek galibiyet ise tarihi bir farkla sonuçlandı. Kasımpaşa, lig tarihinde en ağır yenilgisini Trabzonspor karşısında 17 Ekim 2010'da 7-0'lık mağlubiyetle aldı. İstanbul'daki maçlarda Kasımpaşa 8 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor