Trabzonspor revire döndü

Trabzonspor 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği deplasmanında Mustafa Akbaş ve Yatabare de sakatlık kabusu yaşadı. Trabzonspor bu son sakatlıklarla adeta revire döndü! Birçok oyuncusunun ya hasta ya da sakat olmasından dolayı G.Birliği’ne karşı oynatamaya

Trabzonspor revire döndü
Trabzonspor 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği deplasmanında Mustafa Akbaş ve Yatabare de sakatlık kabusu yaşadı. Trabzonspor bu son sakatlıklarla adeta revire döndü!
 
Birçok oyuncusunun ya hasta ya da sakat olmasından dolayı G.Birliği’ne karşı oynatamayan Fırtına’da dün Mustafa Akbaş ve Mustapha Yatabare arka arkaya sakatlandı. Yüzüne aldığı darbe sonucunda burnu kırılan Mustafa, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yatabare ise bir pozisyonda kasığından sakatlandı. Oyuna devam edemeyen iki futbolcu da sahadan çıkmak zorunda kaldı. Yatabare’nin ise sezonu kapattığı öğrenildi. Trabzon’da Belkalem, Musa, Aytaç, Oscar Cardozo, Sefa ve Mehmet Ekici’nin sakatlıkları bulunuyordu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor