Trabzonspor rekor kırdı

Türkiye Basketbol Ligi'ndeki erteleme maçında Trabzonspor Medical Park, sahasında Muratbey Uşak Sportif'i 114-88 mağlup etti. Bordo mavili takım bu skorla sezonun sayı rekorunu kırdı. Önceki rekor Royal Halı Gaziantep'i uzatmada 113-112 yenen Rönesans TED

Trabzonspor rekor kırdı

Türkiye Basketbol Ligi'ndeki erteleme maçında Trabzonspor Medical Park, sahasında Muratbey Uşak Sportif'i 114-88 mağlup etti. Bordo mavili takım bu skorla sezonun sayı rekorunu kırdı. Önceki rekor Royal Halı Gaziantep'i uzatmada 113-112 yenen Rönesans TED Kolejliler'e aitti. lk yarıda müthiş bir performans sergileyen Trabzonspor, 3 sayılıklarda 10/11 gibi inanılmaz bir isabet yüzdesi yakaladı ve 67 sayı üretti.

Maçın genelinde 3 sayılıklarda yüzde 70 isabete ulaşan bordo mavili ekipte, Dwight Hardy 17, Kaloyan Ivanov 16, Sean Marshall 14, Nusret Yıldırım 13 sayı kaydetti. Konuk ekipte ise Sam Young 22, Chris Warren ve Hakan Demirel de 14'er sayı attı. Bordo mavili takım, art arda dördüncü karşılaşmasını da galibiyetle bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler