Trabzonspor QNB ile imzalıyor

Trabzonspor sponsorluk anlaşmasına vardığı QNB ile imzayı atıyor.

Trabzonspor QNB ile imzalıyor
Trabzonspor forma sponsorluğu konusunda ANlaşmaya vardığı QNB ile 14 temmuz Perşembe günü imzaların atılacağını duyurdu.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Değerli Trabzonsporlular. Tarihi başarılarla dolu Trabzonsporumuzu daha güçlü hale getirerek ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Camiamızla birlikte omuz omuza yürüttüğümüz mücadelede atılımlara başlıyoruz. “Yeniden Büyük Trabzonspor” diyerek, yeni bir çağın kapısını aralıyoruz ve bir dünya markasını aramıza katıyoruz.

Yarım asırlık geçmişiyle Katar’da, Arap ülkelerinde büyük başarılara imza atan, kısa bir süre önce de Türkiye’de bankacılık sektörüne giren QNB (Qatar National Bank) ile formalarımızın göğüs ana sponsorluk anlaşmasını 14 Temmuz Perşembe günü imzalamayı planlıyoruz. Bütün camiamıza şimdiden hayırlı olsun."
ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor