Trabzonspor QNB ile imzaladı

Trabzonspor QNB ile anlaşma imzaladı.

Trabzonspor QNB ile imzaladı

Yeni sezon öncesinde ciddi bir yapılanmaya giden Trabzonspor'un forma göğüs sporsorluğu için görüşmelere başladığını bildirdiği QNB (Qatar National Bank) ile bugün anlaşma imzaladı.

İstanbul Zorlu Center'daki Raffles Hotel'de gerçekleştirilen imza törenine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İmza töreninin ardından yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

İmza altına alınan anlaşmaya göre QNB üç yıl süre ile Trabzonspor'un forma göğüs kısmında yer alacak, ayrıca reklam görünürlüğü, halkla ilişkiler ve sosyal medya hakları ile dijital haklar elde edecek.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!



Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, bugünün Trabzonspor için tarihi bir gün olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Bugün değerli bir gün. Bugün Trabzonspor için tarihi bir gün. Türkiye’deki sponsorluklar içinde önemli bir gün. Dünya devi prestiji çok yüksek olan ve spora verdiği katkılarla adını duyurmuş olan QNB markası ile Trabzonspor’umuzun yolculuğu başlıyor. Her birimizin bugünü geriye dönüp baktığımızda iyi bir şekilde hatırlayacağı bir gün. Çıtayı yükseğe koyduk. Ana sponsorluklar bir takımın bulunmak istediği seviyeyi tanımlarlar. Öyle bir firma olsun ki imza atıldığı andan itibaren Trabzonspor’un nereye yolculuk yapmak istediği anlaşılır olsun.

Trabzon’la Katar’ın yollarının nasıl kesiştiği çok önemli. Trabzon’a körfez bölgesinde 500 bin turist geliyor. Bu rakam şimdiki rakamlara bakıldığında 700-750 bine gidiyor. Türkiye ile Katar arasında ekonomik iş birliği açısında önemli bir birliktelik var. Doğru yolda olduğumuzu gördük. İlişkilere bakıldığında QNB’nin doğru bir tercih olduğunu gördük. QBN bir banka. Girdiği ülkede spora yatırım yapan bir banka. Bu konuda Cumhurbaşkanımızda da destek istedik. Bu anlaşmaya katkı sunması önemliydi. Trabzonspor yeniden tarih yazmanın eşiğinde. İtibar yönetiminin Trabzonspor açısından ve bizim açımızdan en önemli nokta olduğuna karar verdik. Bu iş birliği bu marka değerine çok şey katacağı gibi önemli bir dönemeç noktasına denk gelmiştir.

Yeni stadımız gerçekten olağanüstü bir tesis. QNB ile birlikte Trabzonspor’a katkı sağlaması gereken herkesi işin içine katarak 50. Yılımıza girmek istiyoruz. En büyük gücümüz taraftar. Şimdi QNB geldi ve Stadımızda geliyor. Gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlarımız var. Trabzonspor’un bu durumuna katkı sağlayan büyük dostlarımız var. Trabzonspor yeniden doğuyor. Tüm Trabsonspor taraftarlarına bu sponsorluğu armağan ediyorum. O muhteşem günlerde yeniden buluşmak ümidi ile hepinize teşekkür ediyorum.”


TRABZONSPOR’UN TÜRKİYE’DE LİDER KONUMDA OLMASINI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

QNB Grup İletişim Genel Müdürü Yousef Darwish yaptığı açıklamada, “Muharrem Bey’ özellikle teşekkür etmek istiyorum. Benim bir bilgi vermeme gerek kalmadı. Biz QNB grup olarak Türkiye’de olmaktan ve Trabzonspor ile bu anlaşmayı imzalamaktan guru duyuyoruz. 30’dan fazla ülkede 27 binden fazla çalışanımızla en son girmiş olduğumuz ülke Türkiye. Spora her zaman büyük değer veriyoruz ve özellikle futbola değer veriyoruz. Bizim markamızı tanıtmak amacı ile futbola ciddi değer veriyoruz. Türkiye’ye girerken özellikle spor anlamında etik anlamda başarılı ve camia olarak büyük bir kulüp ile çalışmak için Trabzonspor’u seçtik. QNB ve Trabzonspor’un Türkiye’de lider konumda olmasını sağlamak için çalışacağız. Şuanda kulüpte belli değişimler söz konusu. Ciddi değişimlerin olduğuna ve bu değişimlerin Trabzonspor taraftarları ile başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Sosyal medya üzerinden bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi.

QNB ÇOK ŞANSLI

Başkan Muharrem Usta, sorulan bir soru üzerine “Önümüzde bir stratejik plan var ve ona göre hareket ediyoruz. Çıtayı yukarı koymamız gerekiyordu bunu başardığımız için mutluyum. En önemlisi Trabzonspor’un zedelenmiş olan itibarını yeni bir düzenleme getiriyoruz. Çok önemsiyoruz. İlerdeki günler açısından bu bir kaldıraç etkisi yapacaktır. Sponsorların kulüplerden beklentileri vardır. Bunların acısını yaşamış biri olarak QNB’yi şanslı görüyorum. Bizden beklediklerinin fazlasını bulacaklarını söylüyorum. Bizim sponsorlarımız çok değerli onlarla birlikte yürüteceğiz. Trabzonspor hu anlamda bizimle birlikte sponsorların çok mutlu olacağı bir mecradır.” İfadelerini kullandı.

ANLAŞAM 7.5 MİLYON TL

Başkan Muharrem Usta, sponsorluğun Trabzonspor’a katkısının ne kadar olacağı yönündeki soru üzerine “3 yıllık forma sponsorluğumuzun miktarı 7,5 milyon TL. Bu rakam Trabzonspor tarihinin en yüksek rakamı diye biliyorum” dedi.

STAD SPONSORLUĞUNA GİRMİYORUZ

Yousef Darwish, stad sponsorluğu ile ilgili olarak sorulan bir soru üzerine “Katarlı turistlerin reaksiyonu için teşekkür ediyorum. QNB’nin özellikle forma sponsorluğu verdiğinin altını çiziyorum. Herhangi bir stad sponsorluğuna girmiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor