Trabzonspor potada çıtayı yükseltiyor

Trabzonspor basket ekibinin çıtası önümüzdeki sezonlar için daha da yükseliyor. Bordo-Mavili taraftarlara bu sezon en büyük heyecanı yaşatan basketbol takımı EuroChallege’ta final, Play-Off’ta da yarı final oynayarak tarihi bir başarıya imza attı. Trabzon

Trabzonspor potada çıtayı yükseltiyor
Trabzonspor basket ekibinin çıtası önümüzdeki sezonlar için daha da yükseliyor.
 
Bordo-Mavili taraftarlara bu sezon en büyük heyecanı yaşatan basketbol takımı EuroChallege’ta final, Play-Off’ta da yarı final oynayarak tarihi bir başarıya imza attı.
 
Trabzonspor basket ekibinin çıtası önümüzdeki sezonlar için daha da yükseliyor. Ana sponsoru Medical Park ile yola devam eden Karadeniz temsilcisinin başkanı Abiş Hopikoğlu, “Kentimizdeki sporseverlerin içindeki spor ve basketbol ilgisini hep birlikte gördük. Her şey kupa, maç kazanmak değil. Salonun tıka basa dolması, insanların Trabzonspor basket takımını da gönülden desteklemesi de bir ödüldür, gururdur” dedi. Hopikoğlu, “Bu noktalara geldikten sonra hedefiniz hep daha iyisi olur. Bu sezonki gelişimin faydasını gelecek sezonlarda mutlaka göreceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler