Trabzonspor Paul’ü istiyor iddiası!

Kötü gidişat transferle durdurulmak isteniyor

Trabzonspor Paul’ü istiyor iddiası!
Sezona Sergei Bazarevich yönetiminde istediği gibi başlayamayan ve ligde oynadığı 4 maçı da kaybeden Trabzonspor MP kadroyu takviye etmeyi planlıyor.

Sportando’nun haberine göre Bordo‐Mavili kulüp Brandon Paul’ü radarına aldı. Geride bıraktığımız sezonu Avrupa’da Joventut Badalona’da geçiren ve yazın Banvit’in de transfer gündeminde yer alan fakat şansını NBA’de denemek istediğini açıkça dile getirerek tercihini bu yönde kullanan Paul, Philadelphia tarafından kadrodan kesik yedi. Skorer guard, önceliğini NBA’e verse de burada kontrat bulma şansının az olmasından dolayı Çin’den gelen teklifleri de değerlendirmeye almak istiyor. Brandon Paul’e Trabzonspor MP dışında Avrupa’dan Cedevita’nın da talip olduğu belirtildi. Brandon Paul istatistikleri Philadelphia forması ile NBA sezon önü maçlarında forma giyen 25 yaşındaki guard 7.2 sayı 2.2 asist ortalamaları ile oynadı. Geçen sezon ise Badalona ile ACB Ligi’nde 13.2 sayı 1.4 asist 1.0 top çalma istatistikleri ile mücadele etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor