Trabzonspor orada şampiyon oldu!

Euromed Türk Ligi Birinci Küme’nin en büyüğü Trabzonspor oldu. Play-off grubunda tüm maçlarını kazanan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını da dün akşam alırken, ligin tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Bordo-Mavili takım, Türk Toplumu Futbol Federasyo

Trabzonspor orada şampiyon oldu!

Euromed Türk Ligi Birinci Küme’nin en büyüğü Trabzonspor oldu. Play-off grubunda tüm maçlarını kazanan Trabzonspor, şampiyonluk kupasını da dün akşam alırken, ligin tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Bordo-Mavili takım, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun 40.yılında Birinci Küme’de ilk Türkiye kökenli takım olmanın mutluluğunu yaşarken, üst üste önce İkinci, sonra bir üst kümede, şampiyonluğu yakalama başarısı gösterdi.
 
Kuzey Londra’nın Haringey bölgesindeki New River Sports Centre Stadı’nda oynanan son karşılaşmada Yeni Boğaziçi’ne 5-1 galip gelen Trabzonspor, taraftarları ile birlikte şampiyonluğu “Bize Her Yer Trabzon” tezahüratı altında doyasıya kutladı.
 
Karşılaşmadan sonra Trabzonsporlu futbolculara şampiyonluk kupasını ligin sporu olan Euromed Maritime Limited adına Hasan Gazioğlu, Türk Toplumu Futbol Federasyon yetkilileriyle birlikte verdi.
 
12_londrada-sampiyon-trabzonspor_146427747016.jpg
TRABZONSPOR-YENİ BOĞAZİÇİ: 5-1
 
Sakat, cezalı ve hafta arası çalışan futbolcularının olmaması nedeniyle sahaya 10 futbolcuyla çıkıp, daha sonra 11’e tamamlayan Trabzonspor, oldukça arzulu başladığı ilk yarıda golü de Emrah ile buldu: 1-0.
 
İddiası bulunmayan ve sakat oyuncuları yüzünden ideal kadrosundan uzak sahaya yayılan Yeni Boğaziçi, ilk 45 dakikada iyi mücadele etmesine karşılık ikinci yarıda üst üste gelen rakip atakları önleyemedi. Oyunun sonlarına doğu Antonio’nun sakatlanmasıyla bu bölümü 10 kşi tamamlamaları da farkı arttırdı. Devre bitmeden Trabzonspor bir de penaltı kazandı. Baran’ın vuruşunu kaleci önledi ve ilk yarı 1-0 bitti.
 
İkinci yarıyla birlikte ataklarını sıkaştıran Bordo-Mavili takım, gollerini de sıralamaya başladı. Aykut Nas’ın ikinci golünü, Fırat takip etti: 3-0. Feyzullah skoru 4-0 yaptı. Buna Yeni Boğaziçi Junior ile karşılık verdi, ardından da Warren skoru 5-1 olarak ilan etti.
Karşılaşmanın bitimini takiben Trabzonsporlu futbolcular, yöneticiler ve taraftarların coşkusu görülmeye değerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler