Trabzonspor Onur'u KAP'a bildirdi!

Trabzonspor yapılan görüşme sonucunda alacağı ücrette indirime gidilen ve 2020 yılına kadar sözleşmesi uzatılan Onur Recep Kıvrak'ın durumunu Kamuoyu aydınlatma platformuna bildidi. Bordo Mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Profes

Trabzonspor Onur'u KAP'a bildirdi!

Trabzonspor yapılan görüşme sonucunda alacağı ücrette indirime gidilen ve 2020 yılına kadar sözleşmesi uzatılan Onur Recep Kıvrak'ın durumunu Kamuoyu aydınlatma platformuna bildidi.

Bordo Mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Onur Recep Kıvrak ile şirketimiz arasında mevcut, şirketimizin yıllık 3.200.000.-EUR mali yükümlülüğü olduğu ve 31.05.2018 tarihinde sona erecek olan sözleşme, şirketimizin yıllık 2.250.000.-EUR mali yükümlülüğü olacak şekilde revize edilerek 31.05.2020 tarihine kadar uzatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor