Trabzonspor onunla ilk sırada!

Türkiye Süper Lig’inde 2015-2016 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi Haziran ayı ile start alırken, ulusal ve yerel gazete ile dergilerin spor sayfalarında Trabzonspor, yayınlanan transfer haberleri arasında 2.377 haberle yer aldığı belirlendi.Yapı

Trabzonspor onunla ilk sırada!

Türkiye Süper Lig’inde 2015-2016 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi Haziran ayı ile start alırken, ulusal ve yerel gazete ile dergilerin spor sayfalarında Trabzonspor, yayınlanan transfer haberleri arasında 2.377 haberle yer aldığı belirlendi.

Yapılan araştırmaya göre, Süper Lig’in bitmesiyle birlikte hız kazanan transfer çalışmalarında Bordo-Mavili takımın pek çok oyuncuyla ismi anılırken, uzun uğraşlar sonucu Sevilla’dan renklerine kattığı  Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia’nın toplam 801 haberle ilk sırada bulunduğu tespit edildi.

9 Haziran’da resmen başlayan transfer döneminde bugüne kadar Trabzonspor’un adının birlikte anıldığı yabancı futbolcular arasında Henri Bedimo, John Guidetti, İshak Belfodil, Nordin Amrabat, Nikica Jelavic, Papiss Cisse ve Philippe Mexes isimleri öne çıkarken, Bordo-Mavili takımın ilgilendiği yerli futbolculardan ise Serdar Taşçı ve Ozan Tufan’ın ilk sıralarda yer aldığı saptandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor