Trabzonspor onları KAP'a bildirdi!

Trabzonspor Güray Vural'ın bordo mavili kulübe, Soner ve Alper'in Akhisar Belediyespor'a bedelsiz olarak transfer edildiği konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde bulundu.   KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcularımız Alper Ulu

Trabzonspor onları KAP'a bildirdi!
Trabzonspor Güray Vural'ın bordo mavili kulübe, Soner ve Alper'in Akhisar Belediyespor'a bedelsiz olarak transfer edildiği konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirimde bulundu.
 
KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcularımız Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu'nun  Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'ne bedelsiz olarak kesin transferleri ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü profesyonel futbolcusu Güray Vural'ın Kulübümüze bedelsiz olarak  kesin transferi hususlarında anlaşmaya varılmıştır" ifadelerine yer verildi.
 
untitled-096.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor