Trabzonspor onları gönderemiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze'nin kadroda düşünmediği oyuncuları bordo-mavili kulüp göndermekte zorlanıyor. Trabzonspor'un futbolculara ödediği yıllık ücretlerin en büyük sorun olduğu belirtildi. Büyük umutlarla transfer edilen ancak beklen

Trabzonspor onları gönderemiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze'nin kadroda düşünmediği oyuncuları bordo-mavili kulüp göndermekte zorlanıyor. Trabzonspor'un futbolculara ödediği yıllık ücretlerin en büyük sorun olduğu belirtildi.

Büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremedikleri ya da göreve getirilen teknik adamların oyun felsefesine uymadıkları için takımdan gönderilmesine karar verilen oyuncuları Trabzonspor göndermekte zorlanıyor. Yatabere, Uğur Demirok, İshak Doğan, Serdar Gürler, Fatih Atik ve Soner Aydoğdu'ya izin vererek kulüp bulmalarını isteyen Karadeniz ekibi, söz konusu oyunculara ödediği yıllık ücretler ise oyuncuların başka kulüplerle anlaşmasını engelliyor. Bordo-mavili kulübün oyuncularına ödediği yıllık ücretleri anlaşma zemini arayan kulüplerin vermemesi üzerine oyuncularda Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyor.

Trabzonspor'da transfer döneminin bitmesi yaklaşırken, yönetimi sıkıntılı günler bekliyor. Geçtiğimiz sezon transferde yüksek ücretler harcayan bordo-mavililer, yeni transferlerle birlikte elde yüklü bir satılacak oyuncu listesi oluşmasına yol açtı.
Trabzonspor’da geçen sezon kadroya katılan ve bu sezon kadro dışı kalan Fatih Atik, İshak Doğan, Serdar Gürler, Uğur Demirok, Yatabare ile birlikte Soner Aydoğdu’ya teklifler gelse de oyuncular için ödenmek istenen bonservis bedellerinin yanı sıra, transfer edecek kulüplerin ödemek istedikleri yıllık ücretlerin yetersizliği nedeniyle oyuncularda transfere yanaşmıyor.

Trabzonspor'da gönderilmek istenen oyuncuların Karadeniz ekibinden aldıkları yıllık ücretler ise şöyle; İshak Doğan 2 milyon 351 TL, Fatih Atik 1 milyon 140 bin TL, Yatabare 3 milyon TL, Serdar Gürler 1 milyon 710 bin TL, Uğur Demirok 2 milyon 580 bin TL ve Soner Aydoğdu'nun ise 3 milyon TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor