Trabzonspor o oyuncunun peşinde

Trabzonspor EURO 2016'da yıldızı parlayan oyuncunun peşinde...

Trabzonspor o oyuncunun peşinde
Trabzonspor EURO 2016'da yıldızı parlayan oyuncu ile ilgileniyor.

Trabzonspor, Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Slovakya forması giyen ve dikkatleri üzerine çeken Vladimir Weiss'i yakın takibe aldı. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın, daha önce bir araya geldiği Mino Raiola ile bu oyuncunun durumunu değerlendirdikleri belirtildi. 

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurma noktasında ince eleyip sık dokuyor. Fransa'da bulunan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Teknik Direktör Ersun Yanal, koordinasyonlu bir çalışma yürütürken, yeni sezon öncesi karakterli oyunculardan kurulu bir takım ortaya çıkartmayı hedefliyorlar. Geçtiğimiz günlerde Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile bir araya gelen Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın birçok oyuncunun yanı sıra Slovakya Milli Takım forması giyen ve Katar'ın Al Gharafa takımında oynayan sol kanat oyuncusu Vladimir Weiss'i yakın takibe aldı. Bordo-mavililer bu akşam saat 22.00'de oynanacak olan Slovakya - İngiltere maçında oyuncuyu yakında izleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler