Trabzonspor neden çöktü?

Galatasaray'ın ardından ligde Osmanlıspor'a da mağlup olan ve son 2 haftada 6 puan kaybederek, zirve yarışında ağır yara alan Trabzonspor'da fatura en başta Şota Arveladze'ye  kesildi. Ayrıca ekonomik sıkıntılar da gündeme geldi. 1- Tercihleri eleştirili

Trabzonspor neden çöktü?

Galatasaray'ın ardından ligde Osmanlıspor'a da mağlup olan ve son 2 haftada 6 puan kaybederek, zirve yarışında ağır yara alan Trabzonspor'da fatura en başta Şota Arveladze'ye  kesildi. Ayrıca ekonomik sıkıntılar da gündeme geldi.

1- Tercihleri eleştiriliyor

Süper Lig’in ilk 4 haftasında Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleri alan Akhisar Belediyespor ile berabere kalarak yenilgisiz bir dönem geçiren Trabzonspor, son 2 haftada aldığı Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle duraklama dönemine girdi. Yakalanan şampiyonluk havası darbe alırken, faturanın kesildiği isimlerden teknik direktör Şota Arveladze’nin tercihleri tartışılmaya başlandı. Takımın 3-1 kaybettiği mücadelede 1-0 yenik durumdayken, rakibin 10 kişi kalmasının ardından yenilen 2 golde ortaya konan futbolu ve yapılan oyuncu değişikliklerini eleştiren taraftarlar, sosyal medyada Gürcü teknik adama ve futbolculara yüklendi. Şota’nın ise maçın ardından yaptığı açıklamalarda bahsettiği gibi yenilginin nedenlerini araştırdığı ve haftaya Avni Aker’de oynanacak Konyaspor mücadelesine kadar takımı ayağa kaldırmanın yollarını arayacağı belirlendi.

2- Para konusu gündemde

Ligin başında yakaladığı havadan uzak bir görüntü sergileyen Bordo-Mavililer’de üst üste alınan mağlubiyetlerin şaşkınlığı yaşanıyor. Osmanlıspor’un 10 kişi kalmasının ardından ortaya konan futbol ve alınan farklı mağlubiyet, şampiyonluk hesapları yapan Karadeniz ekibinde hayal kırıklığı yaşatırken, Başkent’teki mağlubiyetin nedenleri arasında futbolcuların zamanında hak edişlerini alamayışlarının etkili olduğu iddiası konuşulmaya başlandı. Takımın 1 hafta içerisinde değişim yaşaması ve futbolcuların beklentilerin altında kalmasında bunun da payı olduğu iddia edilirken, özellikle camianın ileri gelen eski yöneticileri, şu anki yönetimi sert şekilde eleştiriyor.  Yönetim tarafı ise kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını belirtiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor