Trabzonspor ne satabiliyor ne alabiliyor

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları ve transfer arayışları sürerken diğer taraftan ise kendilerine kulüp bulmaları konusunda  haber gönderilen oyuncuların kulüp bulamamaları sıkıntı yaratıyor. Bordo mavili takıma geldiği günden bu yana yerlinin yerlisi

Trabzonspor ne satabiliyor ne alabiliyor

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları ve transfer arayışları sürerken diğer taraftan ise kendilerine kulüp bulmaları konusunda  haber gönderilen oyuncuların kulüp bulamamaları sıkıntı yaratıyor.

Bordo mavili takıma geldiği günden bu yana yerlinin yerlisi sloganını kullanan ve elinde yerli oyuncu kalmayan yönetimde yapılan transfer hamlelerinin yabancı olması dikkatlerden kaçmıyor.

İbrahim Demir,Uğur Demirok,Zeki Yavru,Soner Aydoğdu,İshak Doğan,Fatih Atik ve Yatabare’ye kulüp bulun çağrısında bulunan Trabzonspor yönetimi kadro revizyonunu sürdürüyor.

Mustafa Akbaş,Waris’i satan Ferhat Yazgan’ı 1461 Trabzon’a kiralayan Trabzonspor yönetimi kulüp bulamayan oyunculara nasıl bir çözüm bulacağı merakla bekleniyor. Kadrosunda 31 futbolcu bulunan Bordo Mavililerin 3 transfer yapması dahilinde kadro sayısı 34’e çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor