Trabzonspor M.P. farklı kazandı

Trabzonspor M.P. İstanbul BŞB. ile karşılaştı.

Trabzonspor M.P. farklı kazandı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor Medical Park, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 95-75 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın ilk 2 dakikasında Hardy ve Kadji'nin dış atışlarıyla sayılar bulan Trabzonspor Medical Park, 7-2 üstünlük sağladı. Daha sonra Mc Cauley, Armand ve Calloway ile 8-0 seri yakalayan konuk takım 11-10 öne geçti. Hardy ve Kadji'nin dış sayılara devam etmesiyle tekrar maça ağırlığını koyan bordo-mavililer, pota altında da rakibinin açıklarını Wright ve Green ile iyi değerlendirerek ilk periyodu 28-17 önde tamamladı.  

İkinci periyotta da Hardy-Kadji ikilisiyle sayılar üretmeye devam eden Trabzonspor Medical Park, oyundaki hakimiyetini sürdürerek 18. dakika içinde farkı 18 sayıya (48-30) çıkarırken, soyunma odasına da 52-37'lik üstünlükle gitti.

İkinci yarıya da iyi başlayan Trabzonspor Medical Park'ta, Hardy ve Kadji'nin skorer oyununa pota altında Wright da katkı verdi. Bordo-mavililer, devrenin son saniyesinde Gutierrez'in basketiyle üçüncü çeyreğin sonunda 24 sayı farka ulaştı: (71-47)

Son periyotta seyircisinin desteğiyle iyice coşan ve farkı arttıran Trabzonspor Medical Park, Kadji ve Wright ile 35. dakikada durumu 85-52 yaparak 33 sayı ile maçtaki en büyük farkı yakaladı. Ev sahibi takım, son bölümde de rahat bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 95-75 galip ayrıldı.

Trabzonspor Medical Park'ta Kadji 29, Hardy ise 23 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da da Armand, 16 sayı ile en fazla sayı atan isim oldu.

Salon: Hayri Gür

Hakemler: Emin Moğulkoç, Semih Vural, Ahmet Tatlıcı

Trabzonspor Medical Park: Green 10, Hardy 23, Wright 13, Kadji 29, Moody 8, Nikolov, Gutierrez 6, Mustafa Baştürk, Erol Can Çinko 6, Ozan Odabaşı 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Armand 16, Smith 10, Calloway 15, Uğur Dokuyan 4, Mc Cauley 12, Tevfik Akdamar 3, Erbil Eroğlu 3, Ayberk Olmaz 3, Mert Çevik 3, Klobucar 3, Varnado 3 

1. Periyot: 28-17

Devre: 52-37

3. Periyot: 71-47

Beş faulle çıkan: 34.24 Gutierrez (Trabzonspor Medical Park)








HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler