"Trabzonspor masada yok"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Futbolun kapı arkasında yönetildiği yerlerde çok güçlü olmadığımız sürece, gelecekte başarılı olamayız" dedi.   Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen panelde açıklamalarda bulunan Usta, "Üç büyük kulüp varken

"Trabzonspor masada yok"
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Futbolun kapı arkasında yönetildiği yerlerde çok güçlü olmadığımız sürece, gelecekte başarılı olamayız" dedi.
 
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen panelde açıklamalarda bulunan Usta, "Üç büyük kulüp varken, dört büyük kavramını dile getirmiş bir kulüpten bahsediyorum. Bizim gelecekte başarı elde etmemiz için olmazsa olmazımız, oralarda (Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı) güçlü hale gelmektir. Maalesef, Trabzonspor masada yok. Futbolun kapı arkasında yönetildiği yerlerde çok güçlü olmadığımız sürece, gelecekte başarılı olamayız" ifadelerini kullandı.
 
Salih Dursun olayını sonuç itibarıyla doğru bulmadığını ancak çöken bir düzene isyan niteliği taşıdığı için hakeme kırmızı kart çıkarma hareketini ayakta alkışladığını ifade eden Usta, "Bu sistemi kim değiştirecek? Ya Futbol Federasyonu ya da Kulüpler Birliği. Trabzonspor’un, Kulüpler Birliğinde güçlenmesi lazım. Kulüpler Birliği İcra Kurulu benim öncülüğümde kuruldu. Türkiye’de hakemlere verilen puanların yarısını bundan sonra bizim adamlarımız verecek. Futbol Federasyonu, futbolun patronu olduğu sürece biz sürüneceğiz" diye konuştu.
 
Hedeflerinin, gelecek sene iyi bir takımla yola çıkmak olduğunu ve sezon sonuna kadar kurumlarla ilişkileri güçlendirmek istediklerini aktaran Usta, "Futbol Federasyonunda her geçen gün daha güçlü olacağız. Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu gibi yapılarla etkin konumda olmak zorundasınız. Trabzonspor artık lobide çok güçlü olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor