Trabzonspor Mandıralı'yı Trabzon'a çağırdı!

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Hami Mandıralı'yı görüşme yapmak için Trabzon'a davet etti. Bordo mavili ekişpte daha önce teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yapan ve Akçay'ın istifasının ardından bir süre Teknik Dire

Trabzonspor Mandıralı'yı Trabzon'a çağırdı!

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Hami Mandıralı'yı görüşme yapmak için Trabzon'a davet etti.

Bordo mavili ekişpte daha önce teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yapan ve Akçay'ın istifasının ardından bir süre Teknik Direktörlük yapan Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic'in göreve getirilmesi ile Trabzonspor'dan ayrılmıştı. Mustafa Reşit Akçay'dan Trabzonspor'u ligde puan sıralamasında 8. sırada devralan Mandıralı, takımı sezon sonunda ligde 4. yapıp Avrupa kupalarına katılmasını sağlamıştı.

mand.jpg

Ayrıca Haber61.net'in ulaştığı Trabzonsporlu Basın sözcüsü Asım Örem yaptığı açıklamada "Hami Mandıralı konusunda Başkan tarafından bize gelen bir bilgi yok. Haberler nereden çıkıyor, bilmiyoruz. Böyle bir anlaşama yapılması durumunda KAP bilgi vermemiz gerekiyor. Henüz bize ulaşan bir bilgi yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor