Trabzonspor Maçka'daki saldırıyı kınadı

Trabzonspor Maçka'da meydana gelen saldırı ile ilgili mesaj yayınladı.

Trabzonspor Maçka'daki saldırıyı kınadı

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerce polis noktasına yapılan saldırı sonrasında 3 polis memuru şehit olmuş 4 polis memuru ve 1 sivil yaralandı.

Yaşanan hain sladırı sonrasında Trabzonspor kulübü açıklama yayınladı.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzon Maçka’da bu sabah saatlerinde emniyet güçlerimizin kontrol noktasını teröristlerce önce otomatik silahlarla ateş açılmış ardından polis aracına el bombası atılmıştır. Bu hain saldırıda şans eseri el bombası patlamamış ancak 3 polisimiz şehit düşmüş, 4 polisimiz ile 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Teröristler dağlık alana kaçarken, emniyet güçlerimizin operasyonları da sürmektedir. Alçakça saldırıyı şiddetle lanetlediğimizi vurgularken, vatan uğrunda şehit düşen evlatlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Trabzon’daki vatandaşlarımızın da sağduyuyla hareket etmelerini, provokasyonlara geçit vermemelerini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor