Trabzonspor Lucescu'yu bekliyor

Lucescu, sezon sonunda Trabzonspor'a gelmeyi kabul ederse takımı Sadi Tekelioğlu çalıştıracak eğer karar olumsuz olursa yüksek ihtimalle Ramos ile sözleşme imzalanacağı iddia edildi.   Trabzonspor'da gözler 10 Ocak'a çevrildi. Takımın başına Mircea Lucesc

Trabzonspor Lucescu'yu bekliyor
Lucescu, sezon sonunda Trabzonspor'a gelmeyi kabul ederse takımı Sadi Tekelioğlu çalıştıracak eğer karar olumsuz olursa yüksek ihtimalle Ramos ile sözleşme imzalanacağı iddia edildi.
 
Trabzonspor'da gözler 10 Ocak'a çevrildi. Takımın başına Mircea Lucescu'yu getirmek isteyen Trabzonspor, ünlü teknik adamla yaklaşık 1.5 aydır görüşmelerine devam ediyor.  Shaktar Donetks'i çalıştıran Lucescu, Ukrayna'da kalıp kalmayacağına 10 ya da 11 Ocak'ta karar verip durumu Trabzonspor'a iletecek.
 
 LUCESCU TRABZONPOR'A GELİYOR MU? 
 
Lucescu 10 ya da 11 Ocak'ta Ukrayna'dan ayrılıp, yeni sezona Trabzonspor ile başlamaya karar verirse takımı sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu götürecek.
 
 TRABZONSPOR JUANDE RAMOS İLE ANLAŞTI MI? 
 
Lucescu'dan Trabzonspor'a olumsuz yanıt gelirse, bordo-mavili kulüp bir süredir görüştüğü Juande Ramos ile imza için masaya oturacak. Trabzonspor'da yönetici Nevzat Aydın geçtiğimiz hafa İspanyol teknik adamla masaya oturmuş ve projelerini anlatmıştı. Juande Ramos ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor