Trabzonspor lige hazır mı ?

Spor Toto Süper Lig 2015 -2016 Hasan Doğan Sezonu dün akşam oynanan karşılaşmayla start aldı. Trabzonspor taraftarlarının merak ettiği tek konu ise bu akşam oynanacak Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında takımın göstereceği performans. Bordo-Mavili ekip

Trabzonspor lige hazır mı ?

Spor Toto Süper Lig 2015 -2016 Hasan Doğan Sezonu dün akşam oynanan karşılaşmayla start aldı.

Trabzonspor taraftarlarının merak ettiği tek konu ise bu akşam oynanacak Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında takımın göstereceği performans.

Bordo-Mavili ekip transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kadrosuna 4 yabancı oyuncuyu katarken Okay Yokuşlu,Alper Uludağ’da Kayserispor’dan takıma katılan genç isimler oldu.

Bonservisi Kasımpaşaspor’da olan Özer Hurmacı 1.5 milyon Euro karşılığında resmen Trabzonsporlu olan bir diğer isim olurken Romen oyuncu Bourceanu’da takıma geri dönen bir başka futbolcu oldu.

Gökhan Alsan, Caner Osmanpaşa, Zeki Ayvaz, Serdar Gürler, Kurtuluş Yurt, Batuhan Artarslan, Kadir Keleş, Oğulcan Gökçe, Mustafa Yumlu, Abdulkadir Özdemir ve Gökhan Karadeniz Bordo-Mavili takımın geçen sezon kiralık olarak diğer takımlarda forma giyen isimleri oldu.

Geçen sezonun kiralık futbolcularının bir çoğu yeni sezonda da kendine Trabzonspor’da yer bulamadı.

Beklentileri bir türlü karşılayamayan Waris 4.5 milyon Euro karşılığında FC Lorient’e ,Gökhan Karadeniz 300 bin Euro karşılığında Göztepe’ye, Abdulkadir Özdemir 102 bin Euro’ya ,Caner Osmanpaşa 102 bin Euro’ya ve kadir Keleş Akhisar Belediyespor giden oyuncular oldu. Bu oyuncuları,1461 Trabzon’a giden Kurtuluş Yurt,Oğulcan Gökçe,Ferhat Yazgan,Batuhan Artarslan takip etti.

Kayserispor’dan kadrosuna Okay ve Alper’i katan Trabzonspor bu oyuncular karşılığında Mustafa Akbaş ve Zeki Yavruyu bedelsiz olarak bu takıma gönderdi.

Gökhan Alsan kiralık olarak Karabükspor’a 17 bin Euro karşılığında giderken,Bordo-Mavili takımda kiralık olarak forma giyen Essaid Belkalem ve kaleci Hakan Arıkan takımlarına dönen diğer isimler oldu.

Yaşadığı çalkantılar ve yaşanan olaylarla gündeme gelen Trabzonspor takımı yeni bir sezona Hüseyin Avni Aker Stadyumunda merhaba diyecek ve bakalım bu karşılaşma sonunda taraftarlarının yüzünü güldürebilecek mi ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor