Trabzonspor ligde yükselmek istiyor

Hedef Karabük'ü yenip üst sıralara tırmanmak

Trabzonspor ligde yükselmek istiyor
Ligde çıkış arayan Trabzonspor, deplasmanda aynı puana sahip olduğu Kardemir Karabükspor'a konuk olacak. Sezona beklentilerin altında başlayan bordo-mavililer ligde zor günler geçirirken, Atiker Konyaspor galibiyeti ile biraz olsun kendine geldi. Üst üste yaşadığı puan kayıpları ile alt sıralara kadar gerileyen bordo-mavililer, 1-0'lık Atiker Konyaspor galibiyetiyle 3 haftalık galibiyet özlemine son vererek puanını 6'ya yükseltti. Karadeniz ekibi, puan sıralamasında takımların birbirlerine yakın olması nedeniyle gözünü üst basamaklara çevirdi. Kendisi gibi 6 puana sahip olan Kardemir Karabükspor'a konuk olacak olan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek sıralamadaki yerini üstlere çekmeyi planlıyor.

İstatistikler değişecek mi

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e yeniden çıkan Kardemir Karabükspor, ligde oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet elde etti. Kırmızı-lacivertli ekip 2 galibiyeti ise kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0 ve Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek elde etti.
Trabzonspor ise oynadığı 5 maçta rakibi gibi 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Karadeniz ekibi deplasmanda Gaziantepspor'a 1-0 ve Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Bu sezonla birlikte 5 maçtır dış sahada kazanamayan Trabzonspor, deplasman fobisini bu maçla birlikte yıkmayı hedefliyor. Aynı puana sahip olduğu rakibi Kardemir Karabükspor engelini aşmak isteyen Trabzonspor, Atiker Konyaspor maçı sonrası oluşan olumlu havayı sürdürmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler