Trabzonspor ligde bu konuda 3. sırada

Süper Toto Süper Lig’in 28. Haftasının tamamlanması ile ilginç bir istatistik ortaya çıktı.   Trabzonspor 28 hafta sonunda ligde en az beraberlik yaşayan 3. takım oldu. İlk sırada 2 beraberlik ile Bursaspor bulunurken 2. Sırada 3 beraberlik ile Beşiktaş y

Trabzonspor ligde bu konuda 3. sırada
Süper Toto Süper Lig’in 28. Haftasının tamamlanması ile ilginç bir istatistik ortaya çıktı.
 
Trabzonspor 28 hafta sonunda ligde en az beraberlik yaşayan 3. takım oldu. İlk sırada 2 beraberlik ile Bursaspor bulunurken 2. Sırada 3 beraberlik ile Beşiktaş yer aldı.
 
Bordo mavili ekip ligde 28 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik 13 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 33 gol atarken kalesinde ise 38 gol gördü.
 
Karadeniz ekibi ligin ilk yarısında Akhisar Belediyespor ile 2-2, Gaziantepspor ile 2-2 ve Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken ikinci yarıdaki ilk beraberliğini Başakşehir karşılaşmasında 1-1’lik sonuçla aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor