Trabzonspor kritik randevuda

Haber61 Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor sahasında Medipl Başakşehir ile karşılaşacak. Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in y

Trabzonspor kritik randevuda

Haber61 Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor sahasında Medipl Başakşehir ile karşılaşacak. Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Zorlu randevu öncesi bordo mavili kulüpte tek hedef galip gelerek Avrupa yolundaki en önemli rakibi olan İstanbul  ekibini yenerek üst sıralara biraz daha yakınlaşmak olarak görülüyor. Kısa süre önce küme düşme hattına yaklaşan Trabzonspor ,Sivasspor ve Gaziantepspor galibiyetleriyle birlikte umutlanarak Avrupa Kupaları’na gidebilmenin hesaplarını yapmaya başladı. Teknik Direktör Hami Mandıralı da antrenmanlarda futbolcularını bu konuyu vurgulayarak motive ediyor.

Kritik maç öncesinde Karadeniz ekibinde tek eksik sarı kart cezalısı olan Aykut Demir.  Aykut’un yokluğunda teknik direktör Mandıralı’nın Akakpo’ya şans tanıması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Bordo mavililerin Başakşehir karşısına çıkacağı 11 de netleşmeye başladı. Mandıralı’nın askatlıktan dönen Onur’un yerine son maçlardaki formuyla göz dolduran Esteban’a yine forma vermesi bekleniyor. Savunma göbeğinde Mustafa Yumlu’nun partnerinin Akakpo olması beklenirken sağda Cavanda solda da yine Bosingwa ‘ya forma verilecek. Mandıralı, orta alanda Mehmet Ekici , Okay, solda Güray, sağda ise Erkan’ı düşünüyor. Hücum hattında ise Muhammet ve Marin’in olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor