Trabzonspor Konyaspor'a yenildi - Özet

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Toru Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar büyük tepki gösterirken birkaç taraftar da sahaya indi. Tirübünlerden yönetim

Trabzonspor Konyaspor'a yenildi - Özet

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Toru Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar büyük tepki gösterirken birkaç taraftar da sahaya indi. Tirübünlerden yönetim istifa sesleri yükseldi

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da etkili br oyun ortaya koyamadı. Ancak 27. dakikada NDoye çok net bir fırsattan yararlanamadı. Ömer Ali ve Ali Turan başarılı golcünün vuruşunu çizgiden çıkardı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise her şey tersine döndü ve karşılaşma müthiş hızlandı. Hızlı ataklarla etkili olmaya çalışan Konyaspor, zorlu deplasmanda 51. dakikada öne geçti. Mustafa Yumlu'nun müdahalesiyle Rangelov'un yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda Meha takımını öne geçirirken, Trabzonsporlular uzun süre müdahalenin dışarıda olduğu yönünde itirazlarda bulundu ancak Süleyman Abay'ın kararı değişmedi. Trabzonspor, kalesinde gördüğü golün şokunu çok çabuk atlattı. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan geçen yılın sürpriz golcüsü Medjani, 59'da uçarak vurduğu kafayla skora dengeyi getirdi. Golden sonra Trabzonspor inanılma bir baskı kurdu. Yaklaşık 10 dakikada Konya kalesini abluka altına alan bordo mavililer, yine şok bir gol yedi. 71. dakkada araya atılan pasa hareketlenen Traore  Konya'yı 2. kez öne geçirdi. Başarılı futbolcu, Trabzonspor'a karşı 5. maçında 5. golüne imza attı. 
 
Golden sonra istediği baskıyı kuramayan Trabzonspor, üstüste 3. yenilgisini aldı ve 10 puanda kaldı. Son haftaların çıkıştaki takımı Torku Konyaspor 12 puana yükseldi. 

Maçın Ayrıntıları için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor