Trabzonspor kongresi öncesi sürpriz başvuru!

Trabzonspor'da aralık ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi Nurettin Özgenç, yönetim kurulu asil üyeliğine ilişkin bireysel adaylığını açıkladı.   Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu asil üyeliği için Divan Başkanlık Kurulu'na dilekçeyl

Trabzonspor kongresi öncesi sürpriz başvuru!
Trabzonspor'da aralık ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi Nurettin Özgenç, yönetim kurulu asil üyeliğine ilişkin bireysel adaylığını açıkladı.
 
Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu asil üyeliği için Divan Başkanlık Kurulu'na dilekçeyle başvuruda bulunduğunu bildirdi.
 
Dernek ve vakıflarda farklı dönemlerde 25 yıl yöneticilik yaptığını vurgulayan Özgenç, "Bireysel adaylık konusunda girişimim macera aramak değil, kongreye renk ve rekabet katmaktır. Rekabetin olmadığı hiçbir yer yok. Büyük kulüplerde en büyük özellik rekabetin olması. Aynı rekabetin Trabzonspor'da olmaması için hiç bir neden yok" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler