Trabzonspor kongresi aralıkta yapılmaz!

Haber61 TV’de canlı olarak yayınlanan ve Kadir Can’ın hazırlayıp sunduğu “Kısa Pas” adlı spor programına katılan Sabah Gazetesi Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir önemli açıklamalar yaptı. Haber61net Genel Koordinatörü Orhan Cavuşoğlu’nun da daimi yorumcu oldu

Trabzonspor kongresi aralıkta yapılmaz!

Haber61 TV’de canlı olarak yayınlanan ve Kadir Can’ın hazırlayıp sunduğu “Kısa Pas” adlı spor programına katılan Sabah Gazetesi Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir önemli açıklamalar yaptı.

Haber61net Genel Koordinatörü Orhan Cavuşoğlu’nun da daimi yorumcu olduğu programda konuşan Özdemir Trabzonspor yönetiminin yanlış yolda olduğunu söyledi. Özdemir Trabzonspor yönetiminin kulübü yönetmekten çok uzak olduğunu belirterek "Bunu ben demiyorum. Bu yönetimin göreve getirdiği Sportif Menajer Süleyman Hurma diyor. Ben dediğimde insanlar bizi satılmış yada tetikçi olarak değerlendiriyor. Sn. Hurma “bu kulübün üzerinden dozer geçti” diyor. Bu kulübün nasıl yönetildiğinin de göstergesi. Kulübü ekonomiyi bilen yönetimi bilen futbolu bilen, dünyayı bilen dünya futbolunu bilen isimler yönetmeli. Bu yönetim zaten kulübü yönetmek için değil seçimi kazanmak için oluşturuldu. Bunu da istifalardan anlıyoruz” dedi.

KONGRE ARALIKTA YAPILMAZ

Özdemir, kongrenin Aralıkta yapılmayacağını düşündüğünü söyleyerek, "Bakın normal kongre aralıkta diyoruz. Ancak yönetimin yaptığı üyelerin oy kullanma süresi Şubat sonunda doluyor. Ve Yönetimin bunu erteleyeceğini kongreyi aralıkta yapmayacağını tahmin ediyorum. Bu yasal boşluğu kullanır. Seçim bu dönemde yapılır ve ardından Yargıtay bir karar daha verirse hukukçular dahi ondan sonra ne olacağını bilen yok. Bir eski divan başkanı Ali Özbak’ın Trabzonspor’un başına açtığı derde bakın. Bir defaya mahsus olmak üzere yönetimin görev süresinin 6 aydan 2 yıla çıkarılmasının mucidi eski Divan Başkanı Özbak Trabzonspor‘un başına 15 yıl sürecek dert açtı” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DEDİĞİNİN HANGİSİNİ YAPTI?

Yönetimin bu güne kadar 6 hoca ile çalıştığını belirten Özdemir, “bu hocalardan Tolunay Kafkas ile mahkemelik.  Başkan ne diyordu; “Öze döneceğiz ve kupayı alacağız” Hangisini yaptı?” şeklinde konuştu.

ŞOTA TRABZONSPOR’UN HOCASI DEĞİL

Ulaş Özdemir “Sn. Hurma 61 oyuncumuz var diyor. Maliyetini düşünebiliyor musunuz?  Trabzonspor yarışan bir takım yapmalı. Bana göre Şota Trabzonspor’un hocası değil. Şota antrenör Trabzonspor’da olacak. Trabzonspor Galatasaray maçını da kazanır. En azından derbileri kaybetmemeli. Avni Aker’de Trabzon bu maçı kazanırsa büyük iş başarır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor