Trabzonspor Kolombiyalının peşinde

Trabzonspor Kolobiliyalı Fabiano için görüşmelere başladı

Trabzonspor Kolombiyalının peşinde
Trabzonspor’da transfer hız kazandı.Bordo mavililer de 2 isim daha gündemde. Öncelikle Luis Ibanez ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer, Kolombiya Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden ve bonservisi Dallas Kulübü'nde olan Fabian Castillo ile de görüşmelere başladı.

24 yaşındaki  Fabian Castillo hem sağ ve sol  kanadın yanı sıra  forvette de oynayabilecek yetenekleri nedeniyle tercih edildi. Bordo Mavililer Fabiano ile ilgili olarak teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine görüşmelere başladı .
 ABD Majör Ligi'nde Dallas forması ile 17 maça çıkan Fabian Castillo bu mücadelelerde 3 gol 3 asistlik performans sergiledi.
 
Öte yandan  Slovakya Milli Takımı'nın formasıyla Avrupa Şampiyonasında başarılı bir performans gösteren  26 yaşındakı sol kanat  oyuncusu Vladimir Weiss de bordo mavililerin radarına girdi
Katar'ın Al-Gharafa takımında forma giyen ve 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Weiss'in kulübü ile anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor