"Trabzonspor kendi aklını üretmeli"

Trabzonspor Osmanlıspor maçının ardından Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu. Akçay şöyle konuştu; "Kendini haksızlığa uğramış olarak hisseden bir Trabzonspor'a karşı oynadık. İlk dakikadan itibaren Trabzonspor ofansif olarak başladı ve son

"Trabzonspor kendi aklını üretmeli"

Trabzonspor Osmanlıspor maçının ardından Mustafa Akçay maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay şöyle konuştu;

"Kendini haksızlığa uğramış olarak hisseden bir Trabzonspor'a karşı oynadık. İlk dakikadan itibaren Trabzonspor ofansif olarak başladı ve sonuna kadar böyle gitti. Bu arada defansif olarak verdikleri açıkları değerlendirmek istedik. Maç farklı bitebilirdi 2-2 d bitebilirdi. Ofansif ve defansif olarak iki parça oynayan Trabzonspor karşısında final paslarında sıkıntılar yaşadık. Bazı oyuncularımızın devre arasında bazı oyuncuların dikkatini çektik ama bu şekilde bir sonuç da vbizim için iyi. İnşallahyukarı doğru yükseliriz.

Trabzonspor'un sıkıntıları var. Camia olarak şöyle söyleyebiliriz; Kendi küllerinden doğabiliriz. Ama bu söylemler camiayı uyutmak için kullanılıyor. Trabzon'da herkes antrenör. Defansif anlamda bir anlayışın takıma dahil olması gerekiyor. Futbolun iki tarafı var. Hatta üçüncü tarafı da var sahipsiz toplarda akıllı oynamalı. Burada onlar için iyi olmalarını dilemekten başka elimizden gelen bir şey yok. Akıl verenler yerine kendi akıllarını üretmeli Trabzonspor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler