Trabzonspor Kenan İskender'i unutmadı

Trabzonspor'dan Kenan İskender mesajı...

Trabzonspor Kenan İskender'i unutmadı
Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman Trabzonspor eski Asbaşkanı Trabzonsporluların Kenan Abi'si Kenan İskenderin 1. ölüm yıldönümü nedeniyle Trabzonspor'dan mesaj yayınlandı.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüzde uzun yıllar yöneticilik yapan, eski asbaşkanlarımızdan Kenan İskender’i vefatının yıldönümünde özlemle anıyoruz.

1942 yılında Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde dünyaya gelen Kenan İskender, ilkokul eğitiminin ardından mobilyacılık sektöründe çalışmaya başladı. Trabzonsporumuzun kurulduğu ilk yıllardan başlayarak Bordo-Mavi’nin en sadık taraftarlarından biri haline gelen ve İkinci Lig yıllarında hemen her deplasmana giden Kenan İskender, bu yıllarda dışarıdan bir yönetici gibi futbolcuların sorunları ve kulüp işleriyle de ilgilenmeye başlamıştı. Genç yaşlarından itibaren, genel kaptanlık, asbaşkanlık, divan üyeliği gibi çeşitli yöneticilik kademelerinde Trabzonsporumuza hizmet eden Kenan İskender, 2015 yılında 73 yaşında aramızdan ayrıldı. Trabzonspor camiasının ‘Kenan abi’si, duayen ismi Kenan İskender’i, ölümünün birinci yılında rahmetle anıyoruz…"


Bugün Kenan İskender'in Bostancı Mezarlığındaki kabri başında saat 14:00'de anma töreni yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler