Trabzonspor Kayserispor'a geçit vermiyor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor rakibiyle 38. kez karşı karşıya gelecek.    Bugüne dek Trabzonspor ve Kayserispor arasında yapılan 37 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 22-9 üstünlüğü bulunuyor.

Trabzonspor Kayserispor'a geçit vermiyor
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor rakibiyle 38. kez karşı karşıya gelecek. 
 
Bugüne dek Trabzonspor ve Kayserispor arasında yapılan 37 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 22-9 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, rakip filelere 65 gol gönderirken, kalesinde 38 gol gördü.
 
ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI KARŞI KARŞIYA
 
Bir dönem Trabzonspor’un başarası için ter döken Hami Mandıralı ile Tolunay Kafkas şimdi görev yaptıkları takımlar adına ter dökecekler. İki teknik adam, bu kez saha kenarında takımlarının başarısı için taktik savaşı verecekler.
 
İki teknik adam ilk kez 2014 yılında Karabükspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçta karşı karşıya gelmiş ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.
 
KAFKAS'IN TRABZONSPOR'A KARŞI 14 MAÇI
 
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor'a karşı 14 maçına çıkacak. Söz konusu 13 maçta genç teknik adam 3 galibiyet ve beraberlik elde ederken 7 maçtan ise yenik ayrıldı.
 
MANDIRALI KAYSERİSPOR'A KARYI 4 MAÇINA ÇIKACAK
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise teknik adam olarak Kayserispor'a karşı oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor