Trabzonspor Kayseri maçı öyle bir maç ki...

Süper Lig'de pazartesi günü Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor, kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor. Taraftarları arasında sıkı dostluk bulunan iki kulüp arasında oynanacak maç, teknik direktör Şota ve sportif direktör Süleyman Hurma için i

Trabzonspor Kayseri maçı öyle bir maç ki...
Süper Lig'de pazartesi günü Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor, kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor. Taraftarları arasında sıkı dostluk bulunan iki kulüp arasında oynanacak maç, teknik direktör Şota ve sportif direktör Süleyman Hurma için ise farklı anlam içeriyor. 
 
KADERİN CİLVESİ 
Bir dönem Kayserispor'un başarısı için birlikte görev yapan ikili şimdi üç puanı almak için mücadele edecek. Şota, sahada profesyonelce işlerini yapacaklarını belirterek, "Kayseri halkı ve taraftarını çok seviyorum. Onlarla gönül bağım var. Ama bu maçı kazanmalıyız" dedi. 
 
4 ESKİ KAYSERİLİ VAR 
Bordo-mavili ekipte ayrıca dört eski Kayserisporlu futbolcu bulunuyor. Sefa, Okay, Alper ve Salih Dursun, şans bulmaları halinde eski takımlarına karşı oynayacak. 
 
EVLATLAR RAKİP OLDU 
Sezon başı Trabzon'dan Kayseri'ye kiralanan Mustafa Akbaş ile Zeki Yavru da yetiştikleri takımı yıkmaya çalışacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor