Trabzonspor kayıplarda

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor son iki haftadır kayıplarda.Bordo-Mavili ekip kendi evinde Galatasaray’a mağlup olurken bu hafta deplasmanda konuk olduğu Osmanlıspor’a boyun eğdi. Karşılaşmaya vasat bir oyunla başlayan Trabzonspo

Trabzonspor kayıplarda

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor son iki haftadır kayıplarda.Bordo-Mavili ekip kendi evinde Galatasaray’a mağlup olurken bu hafta deplasmanda konuk olduğu Osmanlıspor’a boyun eğdi.

Karşılaşmaya vasat bir oyunla başlayan Trabzonspor 3-1’lik mağlubiyete engel olmadı ve bayramın 3. Günü taraftarlarını üzdü.Osmanlıspor karşısında futbolcuların isteksiz futbolu gözlerden kaçmazken yakaladığı kontra atakları iyi değerlendiren Ev sahibi Osmanlıspor 10 kişi kaldığı mücadelede gülen taraf oldu.Trabzonspor aldığı bu mağlubiyetle puan durumunda da yeri değişti.

Bordo-Mavililer ligin 7.haftasında sahasında 2 Ekim Cumartesi saat 20:00’de Torku Konyaspor’u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor