Trabzonspor Kaybetti!

Trabzonspor ile yolları ayrılan Alexander Bourceanu eski takımına geri döndü. Romanya'nın Steaua Bükreş Kulübü, internet sitesinden yaptığı duyuruda, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı. Altı ay kala sattılar Bordo-mavili ekibe

Trabzonspor Kaybetti!

Trabzonspor ile yolları ayrılan Alexander Bourceanu eski takımına geri döndü. Romanya'nın Steaua Bükreş Kulübü, internet sitesinden yaptığı duyuruda, 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı.

Altı ay kala sattılar

Bordo-mavili ekibe geçen yıl Steaua Bükreş'ten gelen Bourceanu, bir buçuk yıl aranın ardından tekrar eski takımına geri dönmüş oldu. Trabzonspor oyuncunun transferi için Rumen ekibine 1 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödemiş, kontratının bitmesine altı ay kaldığı kulübü Steaua, bu parayı kasasına koymuştu.

Menajeri de kazandı

Futbolcunun kendisiyle yıllık 750 bin euro garanti ücret üzerinden 3.5 yıllık sözleşme yapılırken, Steaua Bükreş Teknik Direktörü'nün eşi olan ve oyuncunun menajerliğini yapan Anamaria Prodan'ın da bu transferden yaklaşık 250 bin euroluk bir komisyon aldığı belirtilmişti.

Fesih bedeli de ödendi

Üstüne üstlük iki ay önce sözleşmesi feshedilen Bourceanu'ya Trabzonspor, 420 bin euroluk sözleşme fesih bedeli de ödedi. Böylece 1.5 yıl gibi kısa bir sürede Steaua Bükreş, oyuncu ve oyuncunun menajeri önemli bir kazanç elde etti. Futbolcunun eski kulübüne dönmesi ise Rumen ekibinin kazandığı paranın üstüne, futbolcusuna da kavuşmasıyla daha da bir kazançlı çıkmasını sağladı.(Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor