Trabzonspor Kasımpaşa

Trabzonspor Kasımpaşa maçı bu akşam oynanacak

Trabzonspor Kasımpaşa

Süper Lig'de sezon başladı. Trabzonspor Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda seyirsiciz oynanacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşma Lig tv'den canlı yayınlanacak.

İki takım bugüne kadar toplam 20 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 7 kez galip gelirken Kasımpaşa 5 galibiyet elde etti ve 8 maç berabere sona erdi. Bordo mavili ekibin ev sahipliğinde oynanan 9 karşılaşmada ise ev sahibi 4 kez kazanırken misafir takım 1kez kazandı. 4 maç ise eşitlikle son buldu.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Durica, Uğur, Ibanez, Okay, Onazi, Bero, Yusuf, Castillo, Muhammet.
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Titi, Bozhikov, Veigneau, Castro, Veysel, Tunay, Adem, Turgut, Koita.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Maç öncesi son bilgiler
Kasımpaşa, Ekim 2012'den bu yana Trabzonspor'a ligde yenilmiyor (3G 4B). İki takım arasındaki ilk yedi lig maçının beşinde Trabzonspor (5G 1B 1M) gol yememişti. Aralarındaki son yedi maçta ise Trabzonspor Kasımpaşa ağlarına beş gol bırakabildi. Kasımpaşa, geçen sezonun son gününde Trabzonspor'u 6-0 yenmiş ve rakibine lig tarihinin en ağır iç saha mağlubiyetini yaşatmıştı. Trabzonspor, son beş sezonun sadece birine galibiyetle başlayabildi (3B 1M). Fırtına, geçen sezonun son yedi maçının sadece birini kazanabilmiş (1B 5M) ve bu maçlarda toplam 22 gol yemişti. Kasımpaşa, geçen sezon boyunca kaydettiği 50 golün 13'ünü (%26) ligin son iki maçında kaydetti (Mersin İdman Yurdu'na yedi, Trabzonspor'a altı gol). Ersun Yanal, teknik direktör olarak üçüncü kez Trabzonspor'un başında. Yanal, bordo mavililerin başında çıktığı lig maçlarında %50'lik galibiyet oranı tutturdu (78 maç, 39G 17B 22M). Ersun Yanal, kariyeri boyunca Kasımpaşa'ya hiç lig maçı kaybetmedi (4G 2B).


Kasımpaşa'nın geçen sezon ligde attığı 50 golün 37'sine imza atan oyuncular artık takımda bulunmuyor. İstanbul ekibi , geçen sezon ligin en fazla ikili mücadeleye giren (3851) üçüncü takımıyken, bordo mavililer bu sıralamada sondan üçüncüydü (3411). Ligde son iki sezonda yalnızca Beşiktaş (26) ve Fenerbahçe (22) ceza sahası dışından gol sayısında Kasımpaşa (21) ve Trabzonspor'un (20) önünde. Süper Lig'de son iki sezonda en fazla kafa golü atan takım Trabzonspor (28). Süper Lig'in son iki sezonunda ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu Mehmet Ekici (9). Jose Sosa ile birlikte son iki sezonda en fazla frikik golü atan iki oyuncudan biri de Mehmet Ekici (5).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor