Trabzonspor kampından ayrıntılar

Trabzonspor Slovakya kampını tamamladı.

Trabzonspor kampından ayrıntılar
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1. etap kampını Slovakya'da yapan Trabzonspor'da yurda dönüyor.

ABDÜLKADİR YILDIZLAŞTI

Kampta 1461 Trabzon’dan dahil edilen oyuncular arasında en çok ön plana çıkan altyapı oyuncusu Abdülkadir Ömür oldu. Hem fiziksel, hem de yetenekleriyle ön plana çıkan, hırsı, azmi ve mücadelesiyle dikkat çeken 17 yaşındaki Abdülkadir'e teknik heyet yakından ilgilendi. Abdülkadir’in yeni sezonda kadroda kalacak gençler arasında yer alınmabileceği belirtildi.

GÖKHAN ALSAN FARK YARATTI

Geride kalan sezonda Karabükspor’a kiralık olarak forma giyen Gökhan Alsan, yeni sezon için Ersun Yanal tarafından kamp kadrosuna dahil edildi. Orta saha oyuncusu olan Gökhan Alsan'da kampın öne çıkan isimlerinden oldu. Hırsı, mücadelesi ve çalışma azmiyle dikkat çeken 26 yaşındaki oyuncunun da yeni sezon kadrosunda yer alacağı bildirildi.

KAMPIN EN NEŞELİSİ YUFUS ERDOĞAN

Trabzonspor’un Samorin kampında antrenmanlarda en neşeli isim olarak ön plana Yusuf Erdoğan çıktı. Çalışmalar sırasında sürekli arkadaşlarıyla şakalaşan Erdoğan, kazandığı yarışmalarda sevincini de üst seviyede yaşadı. Neşeli tavırlar ortaya koyan genç oyuncu, yeni sezona da oldukça iyi motive olmuş bir izlenim verdi.

SHEİDAEV ÇABUK KAYNAŞTI

Trabzonspor’un yeni transferi Ramil Sheidaev de takıma çabuk uyum sağladı. Antrenmanlarda neşeli olduğu gözlenen 20 yaşındaki golcü oyuncunun en çok Semih Karadeniz'le yakınlaştığı dikkati çekti. Geldiği ilk günden beri Semih ile yakın diyalog kuran Sheidaev, antrenmanlarda da sık sık Semih ile bir araya gelerek çalıştı.

MEHMET EKİCİ TAKIMLA ÇALIŞAMADI

Bordo mavili takımda Samorin kampına sakat olarak başlayan Mehmet Ekici, 14 gün boyunca kendisine verilen özel programa uymak zorunda kaldı. Bu süreçte tam olarak iyileşemeyen orta saha Mehmet Ekici, kamp boyunca takımla birlikte çalışamadı.

MUSTAFA YUMLU'NUN SAKATLIĞI GEÇTİ

Kampın ilk 5 günü sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Mustafa Yumlu ise sakatlığını tamamen atlatıp bordo mavili takımın çalışmalarına katıldı. Kampın son günlerinde belinde ağrı hisseden Ramazan Övüç’ün ise Trabzon’daki çalışmalara katılacağı belirtildi.

BU AKŞAM DÖNÜYORLAR

Samorin'de 14 günlük kampını bitiren Trabzonspor, böylece 1’inci etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Bu akşam saat 23.20’de uçakla Trabzon'a dönecek olan bordo mavili takım, 20 Temmuz'da Trabzon’da çalışmalarına yeniden başlayacak. Trabzonspor, 24 Temmuz'da ikinci etap kamp çalışmaları için Macaristan'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor