Trabzonspor kafilesi Makedonya’dan..

Almanya'nın bölgesel lig takımlarından Eintracht Trier ile oynadığı hazırlık maçının ardından dün izin yapan Bordo mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile yapacağı ilk maç için Almanya'dan Makedonya'ya gitti.  Trabzonspor, buradan

Trabzonspor kafilesi Makedonya’dan..
Almanya'nın bölgesel lig takımlarından Eintracht Trier ile oynadığı hazırlık maçının ardından dün izin yapan Bordo mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile yapacağı ilk maç için Almanya'dan Makedonya'ya gitti.  Trabzonspor, buradan özel uçakla Üsküp'e geçerek kampa girecek. Bordo mavili ekip, 30 Temmuz'da oynayacağı maçın ardından Trabzon'a dönerek hazırlıklarını kendi tesislerinde devam edecek. Kafilede yer alan Trabzonspor’u takip eden gazeteciler 1800lü yıllarda Türk devleti olan Makedonya’da sıcak karşılamadan ötürü mutluluk duyduklarını sosyal medyada paylaştılar.
 
İçlerinde yer alan gazeteci Yunus Emre Sel, mesajında, “Ve Makedonya’dayız. İnsan vatanında hissediyor. İlk kez bir havalimanında polis, ‘nerelisin?’ deyince ‘Türküm’ dedim ve geç o zaman dedi.
 
Notunu paylaşması takipçilerinin de dikkatini çekti.
 
Trabzonspor kafilesini takip eden gazeteciler özellikle Avrupa’ya geçişlerde yaşadıkları sorunlar nedeniyle isyan ediyorlardı.
11793223_1002882206472926_211891762_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor