Trabzonspor kaç transfer yapacak ?

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basıldı.Bordo-Mavili ekipte yeni sezon çalışmaları hız kazandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Uzunay, Abdi Serdar Üstünsalih ve Onur İncehasan’dan oluşan transfer komitesi yapılacak ve gönderilecek isimlerd

Trabzonspor kaç transfer yapacak ?

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basıldı.

Bordo-Mavili ekipte yeni sezon çalışmaları hız kazandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Uzunay, Abdi Serdar Üstünsalih ve Onur İncehasan’dan oluşan transfer komitesi yapılacak ve gönderilecek isimlerde yetkili olacak.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Trabzonspor’da kalacak ve gidecek oyuncular yapılacak transferlerle ilgili raporunu Bordo-Mavili Yönetimin transfer komitesine ilettiği belirtirken, Trabzonspor’un kadrosuna yeni sezon öncesi 6 futbolcu katacağı belirtildi.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, transfer komitesi olarak çalışmalarımıza başladık. Teknik Direktör Ersun Yanal bize bir rapor sundu. Bu raporda gönderilecek oyuncular ve transfer edilecek oyuncu listesi mevcut. Bizde yönetim olarak şartlarımız doğrultusunda oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz. Kadromuzda eksik olan mevkilere 5-6 oyuncu transferi yapmayı hedefliyoruz ifadelerini kullandı.

 

Tuncay LAKOT /Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor