Trabzonspor itirafı!

Trabzonspor savunma hattına yapacağı takviye için çalışırken, son gelen iddialara göre bordo- mavililerin Dinamo Moskova'nın Brezilyalı savunmacısı Douglas Franco ile ilgilendiği yönünde. Hollanda temsilcisi Twente'de de 6 yıl geçiren ve ardından da Dinam

Trabzonspor itirafı!
Trabzonspor savunma hattına yapacağı takviye için çalışırken, son gelen iddialara göre bordo- mavililerin Dinamo Moskova'nın Brezilyalı savunmacısı Douglas Franco ile ilgilendiği yönünde.
 
Hollanda temsilcisi Twente'de de 6 yıl geçiren ve ardından da Dinamo Moskova'ya transfer olan Douglas için Trabzonspor'un nabız yokladığı kaydedildi. 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Dinamo Moskova'da 33 maçta forma giydi ve ve 3 gol kaydetti. 
 
Türklerle yarış halindeyiz 
Ancak Douglas ile Trabzonspor'un dışında Almanya'nın Köln kulübünün de ilgilendiği ortaya çıktı. Hatta bu transferden çok umutlu olmayan Köln Genel Menajeri Schmadtke, Bild gazetesine, "Trabzonspor ile oyuncu için teklif yarışı yapıyoruz. Ancak Trabzon oyuncu için 1 milyon euro daha fazla vermeye hazır. O yüzden bu transfer bizim için zor görünüyor" dedi.
 
5 milyon euro önerdi 
Köln'ün de talip olduğu Douglas için bordo-mavililer Alman ekibinden 1 milyon euro daha fazla veriyor. Köln'ün 4 milyon euro, Trabzonspor'un ise 5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği iddia ediliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor