Trabzonspor istiyordu, Beşiktaş alıyor!

Gelecek sezon için üç yabancı oyuncu transfer etmeyi planlayan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile sözleşmesi biten Dusko Tosic'le anlaşmaya vardı. Taraflar arasında 2+1 yıllığına el sıkışıldığı kaydedildi. Tosic’in İstanbul'daki dostlarına, “Trabzon'la da görüş

Trabzonspor istiyordu, Beşiktaş alıyor!
Gelecek sezon için üç yabancı oyuncu transfer etmeyi planlayan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile sözleşmesi biten Dusko Tosic'le anlaşmaya vardı.
 
Taraflar arasında 2+1 yıllığına el sıkışıldığı kaydedildi. Tosic’in İstanbul'daki dostlarına, “Trabzon'la da görüştüm; tercihim Beşiktaş oldu. İstanbul'da yaşamak istiyorum” dediği öğrenildi.
 
HEM STOPER HEM SOL BEK
 
Tecrübeli oyuncu daha önce Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'la yemek yerken görüntülenmiş, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da oyuncunun Trabzonspor'la anlaştığına dair bir açıklama yapmıştı. Tosic ise, “Pek çok takımla görüşüyorum; fakat nedense Trabzonspor'la anlaştığım iddia ediliyor” demişti.
 
Hem stoper hem de sol bek oynayabilmesi, Türk Ligi'ni çok iyi tanıyor olması ve transfer bedelinin olmaması Beşiktaş'ın bu oyuncuyu tercih etmesini sağladı. Tosic, Sırbistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler