'Trabzonspor İstanbul'a taşınsın'

Her önüne gelenin kongre üyesi olduğu Trabzonspor'da yine ilginç açıklama. Bordo-mavili kulübün kongre üyesi olduğu öne sürülen Hüseyin Erdoğan: "Trabzon, kulübü taşıyamıyor. İstanbul gibi bir merkez dururken artık Trabzon'dan bu işi idare etmek çok zor"

'Trabzonspor İstanbul'a taşınsın'
Her önüne gelenin kongre üyesi olduğu Trabzonspor'da yine ilginç açıklama. Bordo-mavili kulübün kongre üyesi olduğu öne sürülen Hüseyin Erdoğan: "Trabzon, kulübü taşıyamıyor. İstanbul gibi bir merkez dururken artık Trabzon'dan bu işi idare etmek çok zor" dedi.
 
Trabzonspor camiasını aralık ayında yapılacak genel kurul heyecanı sararken, kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, kulübün İstanbul'a taşınması yönünde ilginç bir istekte bulundu.
 
Erdoğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'teki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, şehrin Trabzonspor'u taşıyamadığını savunarak, "İstanbul gibi bir merkez dururken artık Trabzon'dan bu işi idare etmek çok zor" dedi.
1447446328149.jpg
"OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAYALIM" 
Bordo-mavili takımın şampiyonluk elde ettiği sezonlarda dinamiklerin farklı olduğunu ve şartların artık değiştiğini vurgulayan Hüseyin Erdoğan, "Daha önce 'Trabzonspor İstanbul'a taşınsın' diye çıkış yaptık. Bu konuda destek bulduk. Ufak tefek aleyhte demeçler verildi. Trabzonspor'un başarılı olduğu yıllarda şehrin bütün dinamikleri oradaydı. Takımı sırtlayan kendi çocuklarıydı. Artık futbol endüstriye dönüştü. Bizim bir iddiamız var. Trabzonspor, İstanbul'a taşınsın. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul takımlarının bilet fiyatına 61 bin kombine satarız" diye konuştu.
 
"YILDIZ FUTBOLCULAR TRABZON'DA OYNAMAK İSTEMİYOR
Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir gibi İstanbul takımlarının Trabzonspor'a göre öncelikli tercih olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şunları söyledi:
 
"Avrupa'da yıldız olmuş futbolcu Trabzon'da oynamayı istememektedir. Yerli futbolcu da bu duruma gelmiştir. Kurtuluş reçetesi kulübün İstanbul'da oynaması ve ikamet olarak İstanbul'a yerleşmesidir. Böylece gereksiz psikolojik baskılardan kurtulur, Trabzonspor referanslarıyla transferleri çok iyi yapar, maçını 40-50 bin kişiye oynar. Üç büyüklere kafa tutar. Trabzon halkımızla, camiamızla karar birliğine varıp bir an önce harekete geçilmelidir."
 
Hüseyin Erdoğan, Trabzonspor'un Süper Lig ve Avrupa kupası maçlarını İstanbul'da, Türkiye Kupası maçlarını Trabzon'da oynayabileceğini vurguladı.
 
Mevzuatların Trabzonspor'u İstanbul'a taşıma konusunda sıkıntılı olup olmadığı yönündeki soruya Erdoğan, "Bunu önce anlatmayı düşünüyoruz. Bu konuyu ciddi anlamda düşünmeye davet ediyorum. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor