Trabzonspor ile yollarını ayırıyor

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’da2. Etap yurt dışı kampına denenmeye davet edilen ve bu teklifi geri çeviren Mustafa Akbaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.Trabzonspor’da yeni sezon 1.etap kampına çağrılan 2. Etap yurt dışı kampına denenmeye davet

Trabzonspor ile yollarını ayırıyor

Haber61.net / Spor Servisi - Trabzonspor’da2. Etap yurt dışı kampına denenmeye davet edilen ve bu teklifi geri çeviren Mustafa Akbaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor’da yeni sezon 1.etap kampına çağrılan 2. Etap yurt dışı kampına denenmeye davet edilen Mustafa Akbaş Trabzonspor’un bu teklifini reddetmiş ve kendisinden kulüp bulması istenmişti. Kayserispor’a kiralanmak istenen oyuncu bu teklifi de reddederek ben eğer gideceksem gideceğim takıma bonservisim ile gitmek istiyorum açıklamasında bulundu.

Mustafa Akbaş’ın transfer görüşmeleri yapmak için yarın İzmir’e gideceği  belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşaspor ve Akhisar Belediyespor yöneticileri ile bir araya gelecek olan oyuncunun yeni adresinin bu görüşmelerinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor