Trabzonspor ile Bursaspor...

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 79 lig maçında, Trabzonspor galibiyetlerde 40'a 10 üstünlüğü bulunuyor. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanırken, Bordo-Mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 118 gol attı, kalesinde ise 59 gol gördü.   BURSA'DAKİ MA

Trabzonspor ile Bursaspor...
Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 79 lig maçında, Trabzonspor galibiyetlerde 40'a 10 üstünlüğü bulunuyor. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanırken, Bordo-Mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 118 gol attı, kalesinde ise 59 gol gördü.
 
BURSA'DAKİ MAÇLAR
 
Bursaspor ile deplasmanda 39 karşılaşma oynayan Karadeniz ekibi, bu maçlarda 14 galibiyet, 16 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer, 52 gol atarken, kalesinde 42 gol gördü.
İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor, 1988-89 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda kendi evinde 5-0'lık sonuçlarla elde etti. Bu sezonun ilk yarısında Avni Aker'de oynanan karşılaşmayı ise Trabzonspor 1-0 kazanmıştı.
 
MUSTAFA YUMLU VE YUSUF ERDOĞAN CEZALI
 
Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sarı kart cezası olan Mustafa Yumlu ve Yusuf Erdoğan forma giyemeyecek. İki oyuncu hazır olmaları halinde Beşiktaş maçında forma giyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler