Trabzonspor ile Beşiktaş berabere

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından organize edilen 4 büyükler Salon Futbolu Turnuvasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede hakem'in bir çok hatalı karar verdiği maç 6-6 sona erdi. Trabzonspor ve Beşiktaş'ın

Trabzonspor ile Beşiktaş berabere

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından organize edilen 4 büyükler Salon Futbolu Turnuvasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Kıran kırana geçen mücadelede hakem'in bir çok hatalı karar verdiği maç 6-6 sona erdi.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın eski oyuncularının forma giydiği takımlar 25'er dakikadan 2 devre halinde maç yapıyor. Sakarya'da oynanan karşılaşmaların geliri ve 500 Bin TL'lik büyük ödül yardım için kullanılacak.

YATTARA 61 NUMARA

Trabzonspor'un eski oyuncularından ibrahim Yattara turnuvada 61 numaralı forma ile mücadele etti. Gineli eski futbolcu futbolculuk yıllarındaki klas bilek hareketlerini bu karşılaşmada da yaptı.

KADROLAR

TRABZONSPOR: MetinAktaş, Çağdaş Atan, Erman Özgür, Güngör Öztürk, Hami Mandıralı, Mehmet Yılmaz

BEŞİKTAŞ: Fevzi Tuncay, Tayfur Kavutçu, Alpay Özalan, Ahmet Dursun, Tümer Metin, Ali Tandoğan 

İŞTE KARŞILAŞMANIN ÖZETİ

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler